top of page
Search
  • Anders Gjønnes

Let's go for it!


Anders deltar på konsert sammen med Maria Merete Trøen, Camilla Trøen, Petter Anthon Næss og Halsen Ungdomskorps i Kulturhuset Bølgen den 22. mars. Repertoaret strekker seg fra musikal til crooner og pop.

Utdrag fra arrangørinfo:

En forestilling med Halsen Ungdomskorps og gjester. Halsen Ungdomskorps er et svært allsidig korps som spiller alt fra kirkemusikk til jazz. I en rekke år har korpset gjennomført svært mange konserter og show. Denne gang vil Halsen Ungdomskorps nok en gang presentere musikk som står korpset nær: - underholdningsmusikken. Som alltid med gjester hvis vokalprestasjoner står i en særlig klasse, denne gang ved Maria Merete Trøen, Camilla Trøen Skeie og Anders Gjønnes. Alle tre er godt etablerte nasjonale arister, men også kjent gjennom sine opptrender og konserter i Larvikdistriktet. Sammen gis en konsertforestilling med musikk fra musikaler, crooners og storbandjazz, men også med innslag fra rock og pop. Med andre ord: en underholdende aften!


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page