top of page
Search
  • Anders Gjønnes

Støttekonsert for Flyktninghjelpen


Torsdag 10/09 blir det støttekonsert for Flyktninghjelpen på Teaterhuset Munken i Larvik, og Anders deltar sammen med en rekke andre artister fra byen. Du er velkommen til å være med og dele ditt engasjement!

LENKE TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK "Sofaintervju" med Diana og Raham som forteller litt om sin bakgrunn som syriske flyktninger, og hvordan det var å komme til Norge og Larvik.

Konsertstart: 19.30 Dørene og café åpner kl 18.30 Du betaler det du vil ved inngangen (eller du kan bruke billett-lenken for å gi en donasjon: http://hjelp.nrc.no/hjelp-flyktninger-paa-vei-over-middelhavet-/3-1652 ). Inntektene går uavkortet til Flyktningehjelpen. BELLMAN MIDDLEWOOD LEON JUNGREUTHMAYER ANDERS GJØNNES HEDDA ARONSSEN LINE KAUPANG ANDERS THORESEN LIV NESLOWE MEMÈNTO MORI Spørsmål eller bidrag, mail: post@lineup-prod.no OM Flyktninghjelpen: Flyktninghjelpen er en uavhengig, humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden. Flyktninghjelpen fremmer og beskytter rettighetene til mennesker på flukt i eller utenfor eget land. De er den eneste norske organisasjonen som er spesialisert på internasjonalt arbeid med denne målgruppen og hjelper der nøden er størst.


2 views0 comments
bottom of page