top of page
Search
  • Anders Gjønnes

Terningkast 6 for Tre på rads "Bjørnen"


Tre på rads første oppsetning, Bjørnen av Anton Tsjekhov, får terningkast 6 av Østlandspostens anmelder.

Skuespillerne Line Kaupang, Anders Gjønnes og Liv Neslowe har denne sesongen startet opp teaterkompaniet Tre På Rad med base i Larvik. Deres første stykke vil være Bjørnen, en komedie i én akt av den russiske dramatikeren og forfatteren Anton Tsjekhov. Stykket handler om den unge enken Popova, som etter ektemannens død har lukket seg inne fra omverdenen, og sverget på å sørge resten av livet. Tjeneren Luka forsøker å trøste den sørgende enken, men til ingen nytte. Når godseieren Smirnov dukker opp med et gjeldskrav mot enken oppstår det først en heftig krangel, men så skjer noe helt uventet. Bjørnen er et stykke som belyser hvordan man kan drives til å handle mot egne følelser og begjær for å fylle en forventet sosial rolle. I rollene: Elena Ivanovna Popova: Liv Neslowe Grigori Stepanovitsj Smirnov: Anders Gjønnes Luka: Line Kaupang Regiveiledning: Simone Thiis Manusbearbeidelse: Liv Neslowe


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page