top of page
Search
  • Anders Gjønnes

Gjenklang: Ein Cabaret Frå Krigen


Fra arrengementets Facebook-side:

"Skodesplar/songar Liv-Ellen Kahrs og Anders Gjønnes har ein felles begeistring for skakke cabaret-tonar og musikk som vant krigen.

Det er noko spesielt vakkert i korleis musikken spelte og framleis spelar ei viktig rolle i ei kaotisk tid. Det nære, intime, såre og håpefulle. Under andre verdenskrig økte salg av radioer kolossalt i Europa og Amerika, og musikken som fikk et enormt spillerom, ble sentral både for soldatene i kamp og de som ventet hjemme. Musikken var og er eit felles møtepunkt, eit friminutt, ein sted å gjenfinne styrke. Sammen med Det Norske Teatrets eigen Frank Kjosås og eit tremansorkester set dei rampelyset på fleire av dei store stemmene frå mellom- til etterkrigstida, og publikum kan nyte tonar frå Vera Lynn og Dietrich til Weill – servert på sølvfat i ein herlig cabaretpakke! Med: Liv-Ellen H. Kars, Anders Gjønnes Gjest: Frank Kjosås Bjørge Verbaan: Piano og trekkspel Kristian Edvardsen: Bass Øystein Bang: Trommer"


19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page