top of page
Search
  • Anders Gjønnes

Prøvestart for Over Rakke


Teatergruppen Tre på rad har startet prøvene på forestillingen Over Rakke, som er en feelgood-dramakomedie skrevet av forfatteren og dramatikeren Rune Belsvik. Stykkets originaltittel er "Over Kvåsen", men Tre på rad har, med tillatelse fra opphavsmann, omarbeidet stykkets stedsreferanser til å passe med larviksskjærgården. På regi har gruppen fått med seg den fremadstormende regissøren Lars Harald Maagerø fra Tønsberg, og i hovedrollen som Bendik finner vi larvikingen Sondre Hinze, og Anders spiller rollen som Lars, en litt stoisk, underfundig og traust båtglad karakter.


Forestillingen har premiere den 31. august, og spilles åtte ganger frem til 17. september i Blåboksen på Kulturhuset Bølgen i Larvik.


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page